FESTIWAL PIWNYCH SMAKÓW
Przy udziale Kompanii Piwowarskiej wykreowaliśmy nowoczesny event piwny na mapie stolicy. Do udziału zaprosiliśmy warszawskich restauratorów, którzy rywalizowali w konkursie na najlepsze danie dopasowane do wybranego rodzaju piwa. Błonia Stadionu Narodowego podzielono na specjalne strefy: muzyczną – Off the plate (zagrali tam m.in. Sorry Boys, Skubas Acoustic set, Pustki, Natalia Nykiel i Iza Lach), Strefę Ogródków Piwnych, w której czekały przekąski i zimne napoje oraz Strefę Kulinarną, gdzie znalazło się, aż 30 restauracji serwujących dla gości swoje konkursowe dania, a najsłynniejsi szefowie kuchni podpowiadali, jakie jedzenie pasuje do konkretnych rodzajów piw.
W Strefie Relaksu można było odpocząć na hamaku, a Ci, którym wrażeń było mało mieli do dyspozycji Strefę Piwnych Gier.
Im
Zajęliśmy się:
- współtworzeniem koncepcji i projektu (wraz z Łukaszem Kmiecińskim)
- zapewnieniem programu artystycznego
- stworzeniem infrastruktury festiwalu
- zapewnieniem zaplecza technicznego
- przygotowaniem cateringu
- realizacją wizyjną i dźwiękową
- oświetleniem terenu
- koordynacją imprezy masowej
- wdrożeniem mechanizmu rekrutacji uczestników programu - ponad 200 lokali restauracyjnych
- wprowadzeniem w każdym z lokali menu festiwalowego
- stworzeniem strony www wydarzenia
- projektem i produkcją i druk materiałów POSM do lokali, sieci sklepów oraz ich implementacją